Pressemeddelelse

 

Flotte roser til Radio- og fjernsynsklubben
 
Bestyrelsen i Radio- og fjernsynsklubben kunne glæde sig over en meget vellykket 90 års jubilæumsfest, der blev afholdt torsdag den 18. maj 2017 i Assens Skovpavillon. Det vidner blandt andet de utrolig mange positive tilbagemeldinger fra festdeltagerne, som klubben har modtaget.
 
I den gamle Skovpavillon, hvor klubben i tidligere årtier har afholdt utallige mange arrangementer, såsom nattergalefester, påske- og pinseballer, amatøraftener (lørdagsmik), gøglervogne, humørparader, høstfester og kåring af årets sommerpige, var de festpyntede sale fyldt til sidste plads med mange feststemte klubmedlemmer og indbudte gæster, herunder forbundsformand Anni Welander fra Radio- og fjernsynsforbundet, formand Helge Brandt fra kreds 11 – Fyn samt formand for Radio- og fjernsynsklubben i Odense og fhv. forbundsformand Preben Sørensen, Sønderborg.
 
Den velsmagende festmenu fra Kjærs Køkken blev serveret af Skovpavillonens glade og dygtige personale.
 
Som et af aftenens højdepunkter blev sang og underholdning under stor applaus leveret af en af pavillonens tidligere bakkepiger. Festaftenens diner- og dansemusik sørgede den velspillende Hammers Duo for.
 
Et andet af festens højdepunkter var jubilæumsfesttalen v/ fhv. forbundsformand Preben Sørensen, Sønderborg.
 
Preben Sørensen omtalte blandt andet Radio- og fjernsynsklubben i Assens som stadig en af landets bedst fungerende og mest aktive klubber. Preben Sørensen oplyste også, at Assens-klubben - som den første i Danmark i 1962 - oprettede sin egen billedrørsforsikringsordning.
 
Preben Sørensen roste samtidig - som gammel journalist - også klubben for dens gode samarbejde med de lokale medier om en løbende omtale af de mange forskellige klubaktiviteter, senest den flotte omtale af 90 års jubilæet i LokalAvisenAssens.
 
Endelig roste Preben Sørensen klubben for dens loyalitet overfor samarbejdet på kreds- og forbundsplan samt senest om klubbens solidaritet og samarbejdsevner ved Nyborgklubbens fusion med Assens.
 
Jubilæumsfesten fortsatte herefter lystigt til ud på de små timer.
 
 
Assens, den 28. maj 2017.
 
Bent Clausen
Pressekontakt