Opdateret 16. juli 2022

4 – dages rejse til Rügen i Tyskland i perioden 7. – 10. maj 2023 (tilmelding åben)

På opfordring har bestyrelsen besluttet at arrangere en 4 – dages oplevelsesrig rejse til det naturskønne Rügen i Tyskland – Østersøens perle – i perioden 7. – 10. maj 2023.

Umiddelart efter klubbens næste bestyrelsesmøde i slutningen af oktober, vil der blive udsendt information om turens indhold, herunder program, deltagerpris mm.

Det kan på nuværende tidspunkt oplyses, at der allerede er booket værelser på det skønne hotel: Rügen-hotel Sassnitz, Seestrasse 1, Satssnitz.

Tilmelding
Klubben modtager meget gerne tilmeldinger allerede nu til rejsen. Tilmelding foretages til Bent Clausen på tlf. 21783139 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Heldagsudflugt til FUR

Heldagsudflugt med guidet rundvisning på øen FUR og besøg med guidet rundvisning og ølsmagning på FUR Bryghus den 15. september 2022.
Fur – der er 22 km2, rummer en rigdom af særprægede landskaber og mange naturoplevelser.
Som tidligere oplyst er det nu bestyrelsen en stor glæde at kunne oplyse programmets indhold for udflugten:

PROGRAM
Kl. 08.00: Afgang fra REMA 1000 P-plads i Assens.
Kaffe og rundstykker ved bussen undervejs.
Kl. 12.05: Afgang med færgen fra Branden til Fur – overfartstid 5 minutter.
Kl. 12.30: Servering af en 2-retters menu bestående af kyllingesteg med tilbehør og romfromage som dessert på Fur Bryghus.
Kl. 14.00: Guidet rundvisning med ølsmagning på Fur Bryghus.
Kl. 15.30: Guidet rundvisning med bussen på øen Fur. Vor guide John Brinch Bertelsen vil fortælle os om alt det, der er værd at se og vide om øen.
Kl. 17.00: Godt mættet af indtryk sætter vi igen kurs mod Assens.
På hjemturen serveres der en sandwich og kaffe ved bussen. Drikkevarer kan købes i bussen.
Kl. ca.
20.30: Forventes ankomst i Assens.

Deltagerpris
Deltagerprisen for denne spændende udflugt er kr. 795,- v/ minimum 38 deltagere.
Prisen omfatter bustransport tur/retur incl. moms og ekstra brændstoftillæg, kaffe og rundstykker ved bussen, færgeoverfart til Fur, frokost ekskl. drikkevarer til 2-retters menuen, ølsmagning og guidning på Fur Bryghus, lokalguide på Fur, samt sandwich og kaffe ved bussen på hjemrejsen.
Der er 5 ledige pladser ud af i alt 54 pladser.

Tilmelding
Tilmelding foretages til Bent Clausen på tlf. 21783139 eller pr. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt og senest den 1. september 2022.

Betaling
Betaling foretages til klubben på reg.nr. 1551 - kontonr. 9100527100 (Oplyst venligst navn v/betaling) senest den 1. september 2022.

 

Klubben på Facebook
Klubbens Facebookside er klar og offentlig. Medlemmerne kan finde frem til siden ved at søge efter "ARFMultimedierAssensOgOmegn", når de er logget på facebook. Siden må meget gerne deles.
Bestyrelsen vil løbende lave opslag og informere om arrangementer, ture mv. 

Non ut metus ligula ipsum blandit a integer in leo.